Despre noi

Suntem o organizatie care desfasoara activitati de interes comunitar in scopul sustinerii si dezvoltarii mediului economic din Romania.

Misiunea noastra consta in dezvoltarea durabila a performantelor mediului de afaceri local.

Pornind de la misiunea asumata ne propunem ca obiective prioritare pentru activitatea desfasurata impulsionarea cresterii economice si continua dezvoltare a afacerilor si a mediului competitional din economia romaneasca.

Gama de servicii oferite agentilor economici incearca sa acopere toate aspectele legate de derularea afacerilor intr-un context economic, social si legislativ aflat in continua schimbare.

In situatia economica actuala suntem unul din principalii promotori ai dezvoltarii economice locale prin cultivarea insistenta a unui mediu de afaceri corect, coerent si functionabil.

Dorim ca prin serviciile noastre sa contribuim la dezvoltarea acestei zone economice si nu numai, prin competentele noastre puse la dispozitia agentilor economici, prin profesionalismul angajatilor, prin dedicarea resurselor proprii in scopul imbunatatirii mediului de afaceri local si pentru cresterea competitivitatii mediului economic.