Despre noi

Asociatia pentru Dezvoltare Economica Locala este o organizatie non-guvernamentala, apolitica, autonoma, non-profit, care, in cadrul ariei sale de competenta si responsabilitate asumate la nivelul mediului de afaceri local, desfasoara activitati de interes comunitar in scopul sustinerii si dezvoltarii mediului economic din Romania si a pregatirii integrarii in Uniunea Europeana.

Misiunea Asociatiei pentru Dezvoltare Economica Locala este dezvoltarea durabila a performantelor mediului de afaceri local.

Pornind de la misiunea asumata de ADEL, ne propunem ca obiective prioritare pentru activitatea desfasurata impulsionarea cresterii economice si continua dezvoltare a afacerilor si a mediului competitional din economia romaneasca.

Gama de servicii de inalta calitate oferite de catre Asociatia pentru Dezvoltare Economica Locala agentilor economici incearca sa acopere toate aspectele legate de derularea afacerilor intr-un context economic, social si legislativ aflat in continua schimbare.

In situatia economica actuala, ADEL este unul din principalii promotori ai dezvoltarii economice locale prin cultivarea insistenta a unui mediu de afaceri corect, coerent si functionabil.

Dorim ca prin serviciile noastre sa contribuim la dezvoltarea acestei zone economice si nu numai, prin competentele noastre puse la dispozitia agentilor economici, prin profesionalismul angajatilor, prin dedicarea resurselor proprii in scopul imbunatatirii mediului de afaceri local si pentru cresterea competitivitatii mediului economic.

IMPORTANT! ADEL asigura servicii de consultanta pentru Fondurile Structurale si pentru celelalte programe de finantare nerambursabile pentru tot teritoriul Romaniei. In functie de specificul fiecarui proiect, consultantii nostri pot face deplasari in tara pentru a verfica conditiile de incepere a unui proiect de finantare.