POZA HORECA

SCHEMA DE AJUTOR DE STAT HORECA 2021

POZA HORECA

Obiectivul acestei scheme de ajutor de stat îl reprezintă acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, alimentației publice și organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei COVID 19.

Prin prezenta Schemă sunt acordate  granturi în cuantum de maxim 20% din diferenţa intre cifra de afaceri aferentă anului 2019 şi cifra de afaceri aferentă anului 2020, rezultată din activităţile aferente codurilor CAEN eligibile conform procedurii programului.

Activităţile eligibile sunt:

  • agenţii de turism – codurile CAEN 7911, 7912, 7990;
  • structuri de primire cu funcţiuni de cazare – codurile CAEN 5510, 5520, 5530, 5590;
  • structuri/unități de alimentaţie – codurile CAEN 5610, 5621, 5629, 5630;
  • organizare de evenimente – cod CAEN 8230;
  • ghid de turism – cod CAEN 7990.

Activităţile sunt eligibile dacă sunt desfăşurate în baza unor licenţe de turism emise de autoritatea publică centrală responsabilă în domeniul turismului pentru agențiile de turism, certificate de clasificare emise de autoritatea publică centrală responsabilă în domeniul turismului pentru structurile de cazare, autorizaţii de funcţionare emise de către autoritățile publice locale sau certificate de clasificare emise de autoritatea publică centrală responsabilă în domeniul turismului pentru structurile/unitățile de alimentație publică, autorizațiile emise de către direcțiile sanitar – veterinare pentru unitățile de alimentație publică mobile, certificate constatatoare eliberate de Oficiul Național Registrul Comerțului pentru organizatorii de evenimente sau atestate de ghid de turism emise de autoritatea publică centrală responsabilă în domeniul turismului.

Înscrierile în cadrul prezentei Schemei de finantare se fac on-line pe o platform dedicata acesteia, folosind link-ul https://granturi.imm.gov.ro/, până la 26 iulie 2021.

Plata ajutorului nu depinde de ordinea înscrierii în platforma dedicată schemei de finantare, vor putea fi finatate cererile tuturor firmelor acceptate.

Procedura actualizata este aici: http://www.economie.gov.ro/actualizare-procedura-horeca.

A.D.E.L. are experienta bogata in elaborarea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila si va ofera servicii de consultanta de specialitate constand in elaborarea documentatiei necesare precum si in managementul investitiei in vederea derularii finantarii nerambursabile.

In situatia in care sunteti interesati de aceasta schema de finantare va rugam sa ne contactati la nr. de telefon: 0770820790 sau mail: adel@adelbacau.ro sau office.adel@gmail.com.

Totodata puteti completa acest FORMULAR si va contactam noi.

Noutati despre alte programe de finantare puteti gasi aici: http://www.adelbacau.ro/category/noutati/

Ne puteti urmari si pe Facebook: https://www.facebook.com/ADEL-Consultanta-686654048060114/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *